Eco, Umberto: Edellisen päivän saari

8,00 

1 varastossa

Kuvaus

”Umberto Eco ei petä lukuisia ihailijoitaan: Edellisen päivän saari on todellinen runsaudensarvi kirjaksi, yhtä aikaa mukaansatempaava historiallinen seikkailuromaani ja nykyaikaisen leikkisä kaunokirjallinen viitelabyrintti.
Edellisen päivän saari on 1600-luvulle sijoittuva robinsonadi, tarina haaksirikosta. Päähenkilönä on nahjusmainen haaveilija Roberto de la Grive, joka ei osaa edes haaksirikkoutua kunnolla: vehreän saaren sijasta myrsky heittää hänet ankkuroidulle autiolaivalle, jonka uumenissa on yllätyksiä useamman romaanin verran. Roberton muistiinpanojen avulla Eco luo villiä ajankuvaa Casalen piirityksestä 30-vuotisessa sodassa, Pariisin hovielämän kiemuroista, sympatiapulverin salaisuudesta ja meridiaanin metsästyksestä. Viimein selviää myös se, minne Jumala pani ylimääräiset vedet vedenpaisumuksen jälkeen. Eco leikkii viitteillä eri aikojen kirjallisuuteen aina uskonfilosofisista pohdiskeluista nykyajan agenttiromaanin, mutta on kuitenkin pohjimmiltaan tosissaan: romaani maalaa muiden ansioidensa ohella kiintoisan kuvan 1600-luvusta, jolloin moderni tiede teki tuloaan, mutta ihmiset olivat vielä perinteisten uskomusten kahleissa.”

Kovakantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 1995;

Yli 20 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 20 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.