Ale!

Felscherinow, Christiane V. & Vukovic, Sonja: Christiane F. – minun toinen elämäni

7,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

”Toimittaja Sonja Vukovic halusi selvittää mitä Saksan kuuluisimmalle narkkarille on 1970-luvun jälkeen tapahtunut. Media oli raportoinut retkahduksista, addiktioista ja lapsen huostaanotosta. Christiane F. – Minun toinen elämäni -kirjassa puhuu viisikymppinen huumehelvetin varjot kokenut nainen. Kyseessä on rehellinen elämäkerta onnen ja yhteenkuuluvuuden etsinnästä. Se ei ole kronologinen elämänkaari, vaan pikemminkin merkityksellisten elämänvaiheiden kuvaus. Kirja alkaa onnellisista vuosista Kreikassa ja suuresta rakkaudesta, jonka heroiini tuhoaa.
Christiane F. tutustui 1980-luvulla Einstürzende Neubautenin ja David Bowien myötä rocktähtiin kuten Nick Caveen, Nina Hageniin ja Billy Idoliin Berliinissä ja Hollywoodissa. Zürichin Platzspitz, Euroopan pahin huumepuisto oli Christianelle tuttu. Christiane selviää vankilasta ja elämä saa uuden suunnan, kun Phillip syntyy 1996. Christiane pääsee korvaushoitoon ja yrittää olla äiti, mutta menettää huoltajuuden pojan ollessa 11-vuotias. Elämäntarinan lomaan Sonja Vukovic on laatinut huumeongelmiin liittyviä artikkeleita. Elämme yhteiskunnassa, joka hyväksyy päihteet, mutta halveksii riippuvaisia.”

Kovakantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 2015;

Yli 20 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 20 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.