Koskenkylä, Heikki: Suomen talous ja talouspolitiikan linja

3,00 

1 varastossa

Kuvaus

”Suomi on tippumassa Euroopan vahvojen talouksien joukosta. Julkiset menot suhteessa bruttokansantuotteeseen ovat kohta Euroopan unionin korkeimmat. Veropolitiikka on ollut jo vuosia hapuilevaa, työllisyysaste on ylivoimaisesti Pohjoismaiden alhaisin ja teollisuus liputtaa vauhdilla ulos Suomesta.

Nykyään yrittäjänä ja konsulttina toimiva valtiotieteen tohtori Heikki Koskenkylä on seurannut aktiivisesti Suomen taloutta ja rakenneuudistuksista käytyä keskustelua. Kirjassa Suomen talous ja talouspolitiikan linja – miten Suomi saadaan uudelleen nousuun? Koskenkylä käy läpi Suomen talouden tilaa ja esittää omat teesinsä siitä, miten Suomi saadaan uudelleen nousuun.

Suomi on selvinnyt aiemmin niin yhteiskunnan rakennemuutoksista kuin 1990-luvun alun lamasta. Aiempiin tilanteisiin nähden käynnissä olevaa talouden kriisiä pahentaa Suomen osalta globalisoitunut kilpailu ja taustalla vaikuttava eurokriisi. Suomi selviää kyllä nykyisistäkin talouden haasteista, mikäli ongelmat tunnistetaan ja niiden
nujertamiseksi tartutaan tekoihin.”

Pehmeäkantinen;

Kunto K4 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 2014;

Yli 20 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 20 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.