Nin, Anaïs: Portaat tuleen

5,00 

1 varastossa

Kuvaus

”Syksyllä 1974 julkaistu Vakoilija rakkauden talossa toi ensi kerran suomalaisten lukijoiden ulottuville Anaïs Ninin, merkittävän kirjailijan ja vaikuttajayksilön, joka varsinkin 1930-luvulla toimi Pariisissa taiteilijapiirien tukihenkilönä.
Hänen läheisiin ystäviinsä kuuluivat Henry Miller ja tämän toinen vaimo June – niinpä Portaat tuleen, viisiosaisen romaanisarjan ensimmäinen, samoin kuin Vakoilija rakkauden talossa, sarjan neljäs osa, käsittelevät paljolti näiden kolmen suhteita. Tapahtumat ja repliikit ovat siirtyneet romaaneihin lähes siinä muodossa missä Nin merkitsi ne päiväkirjaansa, merkittävään ja nyttemmin julkaistuun dokumenttiin. Portaat tuleen on pieni suuri teos, proosaruno ja psykologinen tutkielma. Ennen kaikkea se on rohkea ja tarkkavaistoinen tutkielma naisen psyykestä: kirjan tapahtumat ovat sisäisiä tapahtumia, rakkauden vaiheet ennen kaikkea ihmismielen kokemuksia.”

Pehmeäkantinen;

Kunto K2 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 1975;

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.