Ale!

Pennanen, Leo: Käsialatiedon opas

3,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

”Tunnetuin grafologimme rovasti Leo Pennanenon harrastanut käsialojen ja käsialatiedon tutkimista useita vuosikymmeniä ja julkaissut alalta kaksi teosta: Käsiala kertoo, 1944 ja Käsiala – ihmisen kuvastaja, 1950. Näiden kirjojen jälkeen käsialatutkimuksen tieteellinen tausta ja samalla tulkintamahdollisuudet ovat olennaisesti syventyneet ja alan arvostus kasvanut. Esimerkiksi useimmissa Saksan yliopistoissa grafologia on oppiaineena.
Saksalainen on myös aikamme merkittävin grafologinen tutkimus, joka koskee aivokeskusten vaikutusta käsialaan. Tämän tutkimuksen sovellutukset ovat Leo Pennasen kolmannen käsialakirjan pääasiallisena pohjana. Nykyaikainen grafologia lähtee siitä tosiasiasta, että käsialassa kuvastuu ihmisen koko persoona, psyykeen kuuluvat ilmiöt tunteen, tahdon, älyn ja taipumusten alueella. Käsialassa näkyy jopa sairauksia sekä viitteet vaikeuksien syistä, joita asianomainen itse ei ehkä tiedostakaan. Leo Pennanen on laatinut kirjansa niin helppotajuiseksi, että myös vasta-alkaja voi tulkita sen avulla käsialojen sanomaa. Lukuisat käsialanäytteet havainnollistavat yksityiskohtaisia analyysiohjeita.”

Kovakantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 1988;

Yli 20 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 20 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.