Roman Polanski 3 DVD Collection

14,00 

1 varastossa

Kuvaus

”INHO: Nuori ja kaunis Carol Ledoux asuu Lontoossa yhdessä sisarensa kanssa. Viehättävästä ulkonäöstään huolimatta, seksi ja seksuaalisuus ovat Carolille pelottava ongelma, jotka herättävät hänessä käsittelemätöntä inhoa – mutta myös halua. Kulttiklassikoksi noussut Inho on mestarillisen piinavasti toteutettu matka ihmismielen pimeälle puolelle. Elokuva oli Roman Polanskin ensimmäinen Yhdysvalloissa ohjaama elokuva.

CUL-DE-SAC: Avioparin seesteinen ja eristäytynyt arki rikkoutuu äkillisesti kuin viattomuuden illuusio. Kaksi haavoittunutta ja paossa olevaa rikollista tunkeutuvat heidän asuntoonsa, ottaen heidät panttivangeikseen. Umpikuja Cul-de-Sac käsittelee taitavan haastavasti ihmismielen sietokykyä äärimmäisen paineen alla. Elokuva voitti ansaitusti Berliinin elokuvajuhlien pääpalkinnon, Kultaisen Karhun vuonna 1966.

VEITSI VEDESSÄ: Andrzej ja Kataryna ovat matkalla rauhaisalle veneretkelle, kun he sattumoisin kohtaavat nuoren miehen liftaamassa. Pari päättää kutsua hänet mukaan retkelleen – päätös, jonka seuraukset he kaikki kolme tulevat ikuisesti muistamaan… Veitsi vedessä oli Roman Polanskin ensimmäinen pitkä elokuva. Aikaisemmin hän oli ohjannut ainoastaan lyhytelokuvia. Elokuva upposi elokuvamaailmaan kuin kuuma veitsi voihin, ansaiten mm. parhaan ulkomaisen elokuvan Oscar-ehdokkuuden vuonna 1964.”

Ohjaus: Roman Polanski

Formaatti: DVD

Alue: 2 (Eurooppa)

Tekstitys: suomi

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.