Kiuas Kustannus

Kiuas on yhteiskunnalliseen ja filosofiseen kirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisuihimme kuuluu koti- ja ulkomaista tieto- ja kaunokirjallisuutta. Erityisiä kiinnostuksen kohteitamme ovat historia, aatehistoria, poliittinen filosofia, kansalliset identiteetit, Suomen ja Euroopan kulttuuriperinteet ja taide.

Kiuas ei edusta mitään puoluetta, järjestöä tai tarkoin määriteltyä ideologiaa, mutta antaa väylän näkökulmille jotka usein jäävät vähälle huomiolle valtavirtaisessa keskustelussa. Poliittisen korrektiuden tai mediaseksikkyyden vaatimukset eivät sido meitä. Tarkoituksemme on tarjota sielunravintoa ja pohdinnan aihetta niille, jotka visioivat nykyisestä poikkeavaa maailmaa mutteivät tiedä millainen se tarkalleen olisi.

Kiuas julkaisi ensimmäisen kirjansa, kokoomateoksen ”Sarastus 1” joulukuussa 2015, mutta aloitti virallisesti  toimintansa maaliskuussa 2016. Kiuas on yritysmuodoltaan osakeyhtiö ja sen kustannustoimittajina työskentelevät Timo Hännikäinen ja Jarno Alander. Kirjojen ulkoasusta vastaa Jarkko Pesonen.

Y-tunnus: 2735091-6