Cela, Camilo José: Mehiläispesä

5,00 

1 varastossa

Kuvaus

”Espanja hengähtää sisällissodan jäljiltä, mutta Doña Rosan kahvilassa Madridissa kuhisee. Siellä kuluttavat aikaansa lähikortteleiden asukkaat, niin huono-onninen ilotyttö Elvira, rahaton intellektuelli Martin Marco, äkkirikastunut kirjanpainaja Don Mario de la Vega kuin leskirouvat Donã Matilde ja Doña Asunción kehumassa tyttäriensä sulhasia, niin ylpeän Don Leonardo, joka on suvainnut lainata kengänkiillottaja Seguran säästöt kuin oikeudenkirjuri Don José Rodriquez de Madrid, ja monet monet muut. Doña Rosan luona tavataan ja erotaan, ihmissuhteet saavat siellä alkunsa, kohtalot suuntansa, järjen ja sydämen voimat punnitaan, oma pyrkimys ja olosuhteiden merkitys mitoitetaan.
Mehiläispesässä näyttäytyy etelämainen kaupunkilainen elämäntapa, elämän koko kirjo valoineen ja varjoineen mestarikertojan kuvaamana. Mehiläispesä on myös yhteiskuntakriittinen romaani, samaa juurta kuin Celan aiemmin suomennettu Pascual Duarten perhe.”

Pehmeäkantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 1983;

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.