Durrell, Lawrence: Livia

5,00 

1 varastossa

Kuvaus

”Suvereenin loistokas romaani kiteyttää sotaaedeltävän Euroopan rappiomielialan ja henkistä minää etsivän ihmisen tilan. Lawrence Durrellin mukaan ihminen kokee elämän aivan liian kapeasta kulmasta suhteessa aikaan ja tilaan. Jo kuuluisassa Aleksandria-sarjassaan Durrell kuvasi todellisuuden monikerroksisuutta. Uudessa Avignon-romaanisarjassa hän on lähtenyt vieläkin pidemmälle tavoitteena murtaa ajantajun kahleet ja löytää ihmissuhteiden elävä spektri. Sarjasta on aiemmin suomennettu romaani ”Monsieur”. Sen päähenkilöiden kolmisuhde on verrattavissa nyt ilmestyvään ”Liviaan”, jossa päähenkilö. Blandford-niminen kirjailija menee naimisiin Livian kanssa, mutta tuntee läheisempää yhteyttä tämän sisareen Constanceen. Kerronnan liikkuessa Etelä-Ranskasta Pariisiin ja Wieniin pysyy Avignonin historiallinen kaupunki henkisenä kiintopisteenä, jonka kulttuuritausta juontaa aina antiikin Kreikkaan.
Eletään aikaa ennen toista maailmansotaa rakkauden ja nuoruuden asettuessa dramaattisesti vastakkain tuhon ennusmerkkien ja kansallissosialismin aatteellisen nousun kanssa.”

Kovakantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 1985;

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.