Harri Linnera: Sama vanha sade

24,85 

331 varastossa

Kuvaus

Kuolema on vain pimeä hetki, jonka aikana vangin vaatteet vaihdetaan ja hänet siirretään toiselle osastolle. Siellä hän aloittaa kaiken alusta muistamatta sitä, että on tehnyt sen jo lukemattomia kertoja. Tämä on laki. Tämän ikeen alle on kaikki kuolevaiset kahlittu aikojen alusta asti, eikä yhdelläkään heistä pidä olla mahdollisuutta paeta kohtaloaan.”

Sama vanha sade on kertomus Terhistä, Timosta ja heidän sokeasta tyttärestään Maurasta. Vanhempien pahoista teoista, väkivallasta ja kohtalosta, joka kulkee ihmisen mukana kuin hitaasti kalvava sairaus. Karrelle palaneista ihmisistä, joita ohjaa heille käsittämätön ja pahantahtoinen voima. Tarina kulkee samanaikaisesti rujon todellisuuden ja ikivanhojen myyttien maailmassa, ja sen huumori on mustempaa kuin tuomiokirjan kansi.

Harri Linnera tuli kotimaisen kauhun ystävien tietoisuuteen omalaatuisella novellikokoelmallaan Suomalaisia pahan mielen tarinoita (2021). Sama vanha sade on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Pehmeäkantinen, 298 s.  

ISBN 978-952-7197-38-7

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.