Ridley, Philip: Demonit

8,00 

2 varastossa

Kuvaus

”Englantilainen Philip Ridley on tullut Suomessa tunnetuksi elokuvallaan The Reflecting Skin – lapsuuden loppu, joka kirvoitti kriitikoilta 90-luvun toistaiseksi hurjimmat ylistykset. Ridleyn esikoisromaani Demonit on vahvasti vertauskuvallinen, myyteillä ja merkityksillä ladattu tarina 18-vuotiaan Concord Websterin aikuistumisesta. Tavallisen kehityskertomuksen kahleista romaani vapautuu sekoittamalla arkipäivään runsaasti surrealistista ja maagista kuvastoa. Tarina alkaa kun Concord löytää naapuritalostaan kuolleen erakon, vihatun miehen jota naapuriston asukkaat kutsuivat paholaiseksi. Löytö havahduttaa Concordin pohtimaan kuolleen miehen arvoitusta. Mitä erakko oli tehnyt ansaitakseen ympäristön vihamielisyyden? Ja miksi Concordin äidillä oli avain hänen taloonsa?
Asteittain raaputtuu esille Concordin kotikadun salattu historia, ja idyllin alta paljastuu ahdasmielisyyden sävyttämä valheiden verkosto. Ridley käsittelee suuria teemoja raikkaasti ja vakuuttavasta – hän kertoo tarinan kuin vain se joka luodessaan luo kokonaisen maailman.”

Kovakantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 1993;

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.