Vargas Llosa, Mario: Vuohen juhla

10,00 

1 varastossa

Kuvaus

”Hän on presidentti Rafael Trujillo, Uuden Isänmaan Isä, Hyväntekijä – toiselta nimeltään Peto, tai el Chivo, Vuohi. Hän on tyranni, joka pitää itseään kansansa pelastajana, miehenä joka toi modernin ajan takapajuiseen maahan. Hän on diktaattori, joka sai hallita Dominikaanista tasavaltaa yli kolmekymmentä vuotta, 1930–1961. Hän on mies, jonka veri on muuttunut etikaksi. Kun Urania Cabral palaa maanpaosta 35 vuoden jälkeen kotimaahansa, hän huomaa menneisyyden elävän yhä maan ihmisissä. Hirmuhallitsija on kukistunut, mutta haavat eivät ole vielä arpeutuneet.
Alkaa matka ajassa taaksepäin, kertomus joka levittää auki despootin juonittelevan hallintokoneiston. Kun katkera ja kyyninen mies johtaa vimmaisesti maataan, hirvittävä julmuus koituu monen kansalaisen kohtaloksi. Niin käy 14-vuotiaalle Uranialle, epäsuosioon joutuneen ministeri Cabralin tyttärelle. Ja myös vallankaappausta yrittäneen joukon jäsenille ja heidän läheisilleen. Ei aika eikä edes välimatka luo umpeen tuon mustan kauden kipeitä muistoja.”

Pehmeäkantinen;

Kunto K3 (K5=Uusi, K4=Erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=huono);

Saatavilla 1 kpl;

Painovuosi 2011;

Yli 20 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 20 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.