Ale!

Teppo Paulasto: Mesenaatti

7,00 

282 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Yksityisetsivä Markus Karvonen on pitänyt matalaa profiilia syksyn 2015 pakolaiskriisiin liittyneen rikosvyyhdin jälkeen. Mutta paluu tapahtumien polttopisteeseen alkaa, kun menestyvän lääkärin vaimo palkkaa Karvosen etsimään nuoren naisen kanssa ulkomaille karannutta miestään. Lääkärin yllättävän kidnappauksen myötä tapaukseen kytkeytyvät maanalainen pornobisnes, itämafia, ihmiskauppa, uusnatsit, anarkistit, Metoo-liike ja ongelmanuorten auttajaksi julistautunut psykopaattinen rikollispomo. Muodokkaisiin naisiin ja laadukkaaseen piipputupakkaan mieltyneen yksityisetsivän seikkailu Tampereen alamaailmassa on yhtä farssimainen ja siloittelematon kuin nykyhetken Suomi. Karvonen luovii keskenään sotivien sukupuolten, poliittisten ryhmien ja yhteiskuntaluokkien välissä yrittäessään selvittää yhä irvokkaampia piirteitä saavan rikoksen. Hänen maineensa on jo huono, mutta nyt vaarassa on myös henki.

Vuoroin räävittömän hauska ja puistattava ”Mesenaatti” on Teppo Paulaston (s. 1968) neljäs teos. Se on itsenäinen jatko-osa vuonna 2016 ilmestyneelle romaanille ”Vastapaavi”. Hyvä maku on tästä kirjasta yhtä kaukana kuin Patagonia.

Pehmeäkantinen, 307 s.

ISBN 978-952-7197-23-3

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.