Tuulia Matilainen: Kunnes kuulen niiden tulevan

10,00 

48 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 22 Osastot: ,

Kuvaus

Kerran tuhoutuneen maailman raunioista on versonut uusi. Tieto menneestä on kadonnut, eikä kukaan enää muista, miten kaikki päättyi. Mahtava näkijä on koko elämänsä odottanut luokseen nuorta naista, johon kietoutuu niin tietäjän itsensä kuin hänen poikansakin kohtalo. Viimein nainen saapuu. Menneen maailman viimeiset päivät nähdään uudelleen.

Kunnes kuulen niiden tulevan on tarina aluista ja lopuista, näkemisestä, kipeästä tietämisestä, väkivallasta ja hellyydestä. Matilaisen pienoisromaanin maailma on täynnä luontomystiikkaa, noituutta, epätoivoista rakkautta, karhun ja ihmisen kohtalokasta sekoittumista ja vihanpitäjien verisiä kohtaamisia. Ja samalla kaikki jollain oudolla tavalla liittyy meidän nykyiseen tuntemaamme maailmaan.

”Kunnes kuulen niiden tulevan” on sekä kauno- että tietokirjallisuutta julkaisseen Tuulia Matilaisen toinen romaani. Hänen esikoisromaaninsa ”Hullu koira” ilmestyi vuonna 2015.

Pehmeäkantinen.

ISBN 978-952-93-8648-2.

Yli 50 € kokonaistilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Jos ostosten summa on alle 50 €, tilauksesta peritään 5 € postikulut.

Arvosteluissa sanottua:

”Kunnes kuulen niiden tulevan on upeasti kirjoitettu pieni kirja. Kaksi täysin erilaista tyyliä vuorottelevat kirjan kerronnassa. Uudelleen syntyneen maailman puhetyyli on kaunista luettavaa.” (Kirjahullun päiväkirja)

”Matilainen on onnistunut luomaan hyvin mielenkiintoisen ja erilaisen kirjallisuuden, voisi sanoa jopa helmen, muodon.” (Juha Mäntylä, Kirjanvuoksi)

”Hexenin kustantama Kunnes kuulen niiden tulevan on runollisen kaunis, haikea ja mystisyyteen kietoutuva pikku kirjanen, jonka lukee nopeasti, mutta joka ei katoa mielestä aivan heti.” (Peitsa Suoniemi, Aavetaajuus)

”Matilaisen osin kalevalamainen, suunnissaan itsevarma kieli ei sorru naurettavuuteen murhenäytelmänkään raameissa. Taidon merkitystä ei voi harvinaisuudessaan vähätellä, vaikka suuren yleisön suosio saavutetaan aivan toisella reseptillä. Niukkakin ilmaisu voi loihtia lukijan eteen todella rikkaan maailman.” (Tenho Kiiskinen, Kansalainen)